Construita ca sa dainuiasca

Designul Springfree are cercetarea si inovarea ca valori fundamentale. Fiecare trambulina produsa in fabrica noastra este construita ca sa dainuiasca folosind materialele de cea mai buna calitate.

Cat de puternica este trambulina Springfree?

Am crezut ca cel mai bine este sa va aratam. Vedeti cum cea mai sigura trambulina din lume trece cu brio singurul test de anduranta care conteaza cu adevarat pentru orice familie.

Familiile Springfree se bucura de distractie de-a lungul anilor

Proprietarii Springfree inteleg importanta calitatii pentru a putea avea distractie de-a lungul anilor cu intreaga familie. Vezi ce au ei de spus.

Chiar si in cele mai dure conditii

Trambulinele Springfree sunt construite ca nici o alta trambulina si poate sa reziste testului timpului in cele mai dure conditii meteo. Aceasta inseamna ca o puteti lasa de-a lungul anului afara chiar in ploaie si zapada.

Trampoline crushed in winter

Redefinind standardele pentru protectia copiilor

Cand Dr. Keith Alexander a aflat cati copii sunt accidentati datorita folosirii trambulinelor fara arcuri el a decis ca este necesar ca aceasta situatie sa se schimbe. Ca inginer si inventator el stia ca poate sa faca ceva sa schimbe acest lucru.

Angajament pentru calitate

Calitatea este la baza a tot ceea ce facem. Trambulinele noastre sunt fabricate in fabrica noastra unde o echipa de meseriasi calificati inspecteaza meticulous si aproba fiecare pas din procesul de productie. Aceasta inseamna ca de la incepand cu cadrul si sfarsing tu plasa de protective fiecare component indeplineste cele mai stricte standard de calitate Springfree.

Commitment to trampoline quality
Girl on a trampoline

Hai sa cunosti Springfree

Sunati-ne la
telefoanele noastre de contact