Copiii merita sa se joace in siguranta

Misiunea noastra

Cincisprezece ani. Atat de mult timp a fost necesar pentru Dr. Keith Alexander ca sa inventeze trambulina care ofera cea mai buna protectie din lume. Cu ajutorul cercetarii si dezvoltarii el a conceput de la bun inceput trambulina in asa fel incat a eliminat locurile de impact care cauzeaza cele mai multe accidentari pe trambulina traditionala cu arcuri. Dedicatia dansului si credinta noastra ca copiii merita sa se joace in siguranta in curtile noastre au propulsat angajamentul nostru pentru educatie si pasiunea noastra pentru inovatie si calitate. Astazi, la mai mult de 20 de ani de cand s-a lansat trambulina Springfree, misiunea noastra nu s-a schimbat. Este pur si simplu: sa schimbam definitia trambulinei.

Istoria noastra

Inventia Trambulinei - George Nissen

1934 - Inventia Trambulinei

George Nissen a inventat prima trambulina pe baza de arcuri 1934. Fiind el insusi un gimnast, a fost inspirat de plasele de protectie folosite de circarii de la trapez si a vrut sa creeze ceva care sa il ajute sa se antreneze.
Springless trampoline

1964 - Trambulina fara arcuri a familiei Holmes

Steven Holmes la varsta de 2 ani, cel care va deveni mai tarziu ‘CBO (Chief Bouncing Officer)’ la Springfree, a experimentat pentru prima data o trambulina fara arcuri pe care tatal lui a construit-o cu mana in curtea casei lor.
Keith's family

1992 - Keith vrea sa cumpere o trambulina

Au trecut 60 de ani inainte ca orice inovatie semnificativa sa se intample la designul trambulinei fara arcuri. In 1992, Dr. Keith Alexander (fiind tata si inginer mecani) a vrut sa cumpere copiilor lui o trambulina. Cand sotia lui i-a spus un categoric ‘nu!’ deoarece trambulinele cu arcuri erau prea periculoase, el When his wife gave an emphatic “no!” because they were too dangerous, el s-a angajat intr-o misiune ca sa dezvolte un concept complet nou, o trambulina care sa ofere o protectie mai buna.
Prototipuri din faza initiala de design

1993 - Prototipuri din faza initiala de design

Primele doua prototipuri ale lui Keith au fost intr-adevar foarte creative! El a conceput o trambulina gomflabila si una in forma de toba (cilindrica). Trambulina gonflabila avea deseori scurgeri si cea in forma de toba era foarte complicata ca si constructie. Pe deasupra nici una nu era foarte elastica. Cu toate acestea aceste prototipuri au folosit ca inspiratie pentru idea de margine moale ‘ SoftEdge’ a suprafetei de sarire de la trambulina Springfree.
Momentul adevarului pentru trambulina ‘Springfree’

1997 - 1998 - Momentul adevarului pentru trambulina ‘Springfree’

Trambulina Springfree a vazut lumina zilei sub forma unui model miniatura construit din tijele folosite pentru kebab iar suprafata de sarire a fost cusuta cu mana de Keith. Acest model a fost dovada necesara pentru Dr. Alexander ca designul trambulinei fara arcuri este elastic si in acelasi timp este rezistent. Prototipul trambulinei actuale Springfree a fost dezvoltat avand la baza acest design.
Keith se intalneste cu Steve

2002 - Keith se intalneste cu Steve

In 2002 Keith a intalnit un alt tata pe nume: Steven Holmes. Desi Steve a fost impresionat de ceea ce a vazut, nu a fost decat dupa ce fiicele lui au incercat trambulina si i-au dat un entuziasmat 10+, cand Steve a fost cu totul convins. Lucrand impreuna ei au continuat sa inoveze si sa dezvolte trambulina Springfree pana cand au fost satisfacuti ca au eliminat cele mai multe riscuri asociate cu trambulinele traditionale.
SF90

2003 - 2005 - Trambulinele Springfree sunt vandute pe plan global

In 2003 prima trambulina Springfree a fost vanduta in Noua Zealanda. Compania a continuat sa creasca in Australia si Canada in 2004 iar apoin in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie in 2005.
Produsul Anului 2010

2010 - Produsul Anului

Trambulina Springfree a castigat multiple premii internationale pentru design si inovare - inclusiv ‘Produsul Anului’ in Canada si Statele Unite ale Americii.
springfree store

Astazi – Crestere globala in productie si vanzari

Astazi puteti sa cumparati trambulina Springfree in mai mult de 15 tari! Suntem mandri ca avem peste 300 de angajati in 6 tari, inclusiv echipa noastra de productie in China la fabrica pe care o conducem si a carei proprietari suntem noi cei de la Springfree.

Valorile noastre

Quality & Research

Calitate si Cercetare

Noi credem: ‘calitatea’ este un angajament continuu. Noi ne provocam mereu pentru a identifica si rezolva probleme atat in industria noastra cat si in curtile noastre.

image-description

Protectie si Design

Noi credem in promovarea standardelor de protectie si siguranta cat si in a le depasi pe acestea. Noi concepem pentru viitor.

image-description

Integritate si Suflet

Noi stim ca familiile sunt la baza afacerii noastre; de aceea noi tratam fiecare client ca fiind parte din familia noastra extinsa. Noi conducem intreaga afacere avand la baza cele mai inalte standarde de onestitate si respect.

image-description

Distractie si Imaginatie

Noi vom inspira atat mintile copiilor cat si ale adultilor (tineri la suflet).

Girl on a trampoline

Hai sa cunosti Springfree

Sunati-ne la
telefoanele noastre de contact