Fa cunostiinta cu Ambasadorii trambulinelor Springfree

Trambulinele Springfree sprijina atleti din intreaga lume pentru dedicarea lor pentru sport, siguranta si o viata activa. Ambasadorii nostri sunt atleti de renume mondial si specialist in domeniul sanatatii care inteleg importanta folosirii echipamentului care ofera cea mai buna protectie pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Steven Gluckstein

Campion la Trambulina SUA

“Firma Springfree are aceeasi dragoste ca si mine pentru sariturile la trambulina si a creat un produs care ofera familiilor un mod de a experimenta distractia saritului pe trambulina acasa si in acelasi timp sa ofere protectia necesara pentru a fi in siguranta. Inovatia acestui produs ma lasa uimit fiind foarte elastic si distractiv!”

Steven Gluckstein

Jeffrey Gluckstein

Campion la Trambulina SUA

“Suferind un accident datorita unei trambuline traditionale cu arcuri cand am fost copil eu stiu din proprie experienta cat de periculoase pot sa fie trambulinele. Designul trambulinelor Springfree dovedeste ca este posibil ca trambulinele sa ofere protectia necesara pentru ca utilizatorul sa fie in siguranta si in acelasi timp sa te poti distra chiar in curtea proprie.”

Jeffrey Gluckstein

Karen Cockburn

Medaliata Olimpica de 3 ori

“Sunt mandra sa lucrez cu o companie care este dedicata in a introduce copiii cu sportul pe care eu il iubesc oferindu-le trambulina care ii protejeaza cel mai bine dintre toate trambulinele. Trambulina Springfree este singura trambulina care eu o recomand pentru familia dumneavoastra pe care o puteti folosi acasa.”

Karen Cockburn

Rosie MacLennan

Medaliata Olimpica, medalia de aur: 2012

“Iubesc faptul ca copiii pot sa se bucure de ore in sir de distractie si exercitii fizice pe trambulina Springfree fara a ca sa le fie frica ca ar putea sa cada printre arcuri sau sa se loveasca de cadrul trambulinei sau sa cada cu totul de pe trambulina. Springfree este cel mai sigur mod pentru copii sa sara, sa se distreze si sa isi creasca conditia fizica chiar in curtea lor.”

Rosie MacLennan

Jason Burnett

Medalist Olimpic de argint: 2008

“Trambulina Springfree ofera un mod distractive si in acelasi timp sigur de a sari. Cand sariti nu trebuie sa va ingrijorati ca o sa va ciupiti de arcuri sau ca va veti lovi de orice margine ascutita. Elasticitatea unei trambuline cu arcuri este grozava pentru o trambulina de uz casnic fiind perfecta pentru copii si familii.”

Jason Burnett

Amanda Parker

Campion la Trambulina Marea Britanie

“Faptul ca Springfree a eliminat 90% din accidentele datorata trambulinei sprijina punctul meu de vedere ca trambulina poate sa fie sigura si distractiva! Este un mod minunat de a avea toata familia activa si de a va umple curtea cu distractie si rasete.”

Amanda Parker
Girl on a trampoline

Hai sa cunosti Springfree

Sunati-ne la
telefoanele noastre de contact