Beneficii pentru sanatate

Exercitii Eficiente

Stiati ca 10 minute de sarit pe trambulina Springfree este echivalentul a 30 minute de alergare? Conform cu un studiu completat de NASA, asta inseamna ca saritul este de 68% mai eficient decat alergatul.

Fitness Cardiovascular

Saritul pe trambulina este is un exercitiu aerobic moderat pana la ridicat care va ajuta in mentinerea fitnesului cardiovascular. Saritul va ridica rata batailor inimii si in acelasi timp va lua mult mai putin timp din programul dumneavoastra incarcat.

Antrenament variat

Pe o trambulina Springfree puteti sa efectuati exercitii diferite variindu-le de la un interval la altul. Fata de modeluri tipice de exercitii care va permit sa efectuati numai o singura miscare odata (de ex: alergatul pe banda de alergat (treadmill), mersul pe bicicleta stationara, exercitii pe o scara eliptica sau de catarat), perioadele de recuperare activa va permit sa extindeti si sa variati antrenamentul dumneavoastra.

Exercitiile cu impact mic

Sarind pe o trambulina Springfree are un impact mica supra organismului din punct de vedere al socurilor transmise la incheieturi. Decceleratia verticala este absorbita de suprafata de sarire a trambulinei, absorbind pana la 80% din soc.

Oase mai puternice

Miscare repetata a saritului ridica continutul de minerale din oase si creste rezistenta sistemului musculos. Fiecare aterizare a unei sarituri reprezinta dublul acceleratie gravitationale, ceea ce dezvolta fortei musculare in timp si ajuta la prevenirea bolilor de oase ca si osteoporoza.

Detoxifiere si drenaj limfatic

Saritul pe trambulina stimuleaza drenajul sistemului limfatic ajutand corpul sa indeparteze toxinele, bacteriile, virusii si alre celule daunatoare organismului. Accelerarea, decelerarea si gravitatea datorita saritului pe trambulina creaza conditiile ideale pentru a inlatura factorii daunatori din celulele organismului.

Sanatate Mentala

Activitatea fizica va ajuta sa va simtiti fericiti, sa aveti o stare pozitiva si sa aveti incredere in sine ridicata. Endorfinele, chimicalele care ne ridica starea pozitiva de sine se produc in timpul exercitiilor datorita saritului. Un beneficiu in plus este distractia pura datorita saritului. Sarind pe o trambulina Springfree Trampoline veti fi relaxati deoarece sunteti in siguranta, putand sa zambiti, radeti si sa va simtiti fericiti!

Trambulina Springfree nu este numai pentru copii ci este un mod excellent pentru parinti sa fie activi. Descarcati exercitiile noastre de fitness dezvoltate specific pentru trambulina Springfree. Indiferent care este scopul dumneavoastra in prinvinta fitnessului noi avem un exercitiu care sa va ajute!

Rutina Fitness

Descarcati exercitiile de mai jos:

Descarca
Girl on a trampoline

Hai sa cunosti Springfree

Sunati-ne la
telefoanele noastre de contact