Ingrijire si Mentenanta

Mentenanta Generala:

Trambulina dumneavoastra Springfree™ este produsa folosind materialele de cea mai buna calitate, resistente la conditiile mediului exterior. Cu toate acestea, toate produsele sunt supuse uzurii, de aceea este foarte important sa inspectati trambulina dumneavoastra din cand in cand.

Inlocuirea partilor uzate in mod prompt va asigura cea mai lunga viata a trambulinei dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati daca observati una din conditiile mentionate mai jos si noi va putem ajuta cu inlocuirea oricaror parti, si sa evaluam cauza care este la baza problemei inafara uzurii generale :
1 Probleme cu materialul la suprafata de sarire, marginea suprafetei de sarire sau plasa de protectie
2 Tije care lipsesc sau sunt disconectate de suprafata de sarire
3 Cadrul strambat sau rupt
4 Suporturile tijelor lipsesc sau sunt rupte

Este foarte putin probabil ca in conditii de folosinta normale vreo tija flexibila Springfree FlexiRod™ sa se rupa sau sa se delamineze. Daca observati crapaturi ale tijelor dumneavoastra, nu va impacientati deoarece de obicei acestea se datoreaza deteriorarii de la razele UV care sunt cauzate mansonului de protectie care este inserat peste fiecare tija ca parte a procesului de productie. Desi mansonurile noastre sunt tratate sa reziste razelor UV, de-a lungul timpului si in functie de cat de mult au fost expuse la razele UV, ele se pot deteriora cu o rata mai accelerata.

Utilizare Generala:

1 Nu luati nici o jucarie sau obiecte ascutite pe trambulina
2 Cu cosul de baschet FlexRHoop™, a trambulinei Springfree™, folositi numai mingea moale de cauciuc
3 Mingi din plastic transparent ar putea sa aiba efect de lupa si sa arda suprafata de sarire. Asigurati-va ca tineti acest fel de obiecte departe de trambulina.
4 Sarind in mijlocul suprafetei de sarire va asigura cea mai lunga viata a trambulinei dumneavoastra (in special pentru suprafata de sarire si alte componente).
5 Evitati sa folositi plasa de protectie FlexiNet™ ca o suprafata de sarire; desi este deosebit de puternica, aceasta este un element de protectie conceput pentru siguranta in caz de greseli in timpul sariturilor si nu trebuie folosit ca o suprafata de sarire.

Girl on a trampoline

Hai sa cunosti Springfree

Sunati-ne la
telefoanele noastre de contact