Trambulinele Springfree Premiate International

Premiul ‘RedDot’ (punctul rosu) pentru designul produsului 2014

Premiul ‘RedDot’ (punctul rosu) pentru designul produsului este un premiu international care recunoaste calitatea deosebita a produsului (un ‘sigiliu’ de calitate) care a fost implementat din 1954. Cele mai bune produse primesc premiul ‘RedDot’: Cel mai bun premiu. Suntem foarte mandri deoarece din mai mult de 1816 producatori, designeri si ahitecti reprezentand 53 de natiuni, Trambulina Springfree a fost recunoscuta ca fiind ‘cea mai buna dintre cei buni’ in 2014 pentru designul trambulinei noastre ovale medii: O92.

Premiul jucariilor pentru afara: ‘Toyology Outdoor’ 2013

Springfree a fost ales ca si castigator pentru premiul jucariilor pentru afara la premierea din 2013 ‘Toyology Outdoor Toy Awards’. Procesul de selctie pentru acest premiu este foarte unic si suntem foarte mandri ca noi am fost castigatori!
Judecatorii
Copiii intre varstele 5 si 16 ani au fost membrii juriului, impreuna cu profesori, parinti si jurnalisti. Peter Jenkinson, editor la Toyology.tv, a fost gazda principala.
Procesul
Copii din membrii juriului li s-au acordat criteriile pentru a judeca produsele dar factorul de distractie generala a fost cel decisiv. Membrii juriului adulti au revizuit atribute specifice ca si durabilitate, longevitate, valoare pentru investitie si originalitate tinand cont si de factorul de distractie generala.

2011 Cel mai bun premiu ‘Kidspot’, Australia

Cel mai bun premiu ‘Kidspot's Best Of Awards’ recunoaste cele mai bune produse votate de mamele din Australia in fiecare an, intreband mamele care sunt produsele lor preferate. Trambulinele Springfree™ au fost nominalizate ca si ‘cea mai buna jucarie’ in anul 2011 si mamele spun: "Asa un design minunat si o gramada de distractie. Este greu sa gasesti asa calitate deosebita intr-un produs care sa fie folosit de toata familia de-a lungul anului afara."

Castigatorul: ‘Testata si Aprobata de Parinti’ 2011

Testata si Aprobata de Parinti (TADP) este singurul program in care peste 40,000 de parinti voluntari testeaza diferse produse. Cand este vorba de protectie si siguranta, parintii vor ce este mai bun. Trambulinele Springfree au avut onoarea sa primeasca sigiliul TADP ca fiind trambulinele care protejeaza cel mai bine familia dumneavoastra. “Familia noastra nu are cuvinte sa exprime ce inseamna trambulinele Springfree pentru noi. Este foarte greu sa ii strang pe copii in casa pentru ca se distreaza de minume sarind pe trambulina Springfree. Trambulinele Springfree ofera o alternativa sigura fata de celelalte trambuline de pe piata si copii nostri se bucura de fiecare minut petrecut pe trambulina (si eu la fel!!).”

Premiul de aur 2010 NAPPA – Produse pentru Copii, SUA

Trambulinele Springfree au primit premiul de aur in a 20-a Publicare a premiilor anuale pentru parinti (PPAPP) in cadrul competitiei produselor pentru copii. Acest premiu arata ca produsul evaluat a fost testat riguros avand la baza criterii stringente si ca s-a detasat deasupra altor sute de produse testate de pe tot globul. Numai cele mai bune produse castiga prestigiosul premiu PPAPP. Acest premiu deosebit recunoaste trambulinele Springfree ca fiind intr-o clasa aparte in privinta jucariilor pentru copii.

Produsul anului 2010, SUA

Trambulinele Springfree au fost premiate ca ‘Produsul anului 2010’ in SUA in categoria produselor pentru copii. Produsul anului in SUA este votat de peste 60,000 de proprietari a diferite produse! Gazduit in 28 de tari, Produsul Anului este cel mai mare program unde clientii voteaza premiind inovatia produselor de larg consum.

Produsul anului 2010, Canada

Trambulinele Springfree au primit premiul ‘Produsul anului 2010’ in Canada la categoria produselor ‘folosite pe langa casa’. Premiul Produsul Canadian al Anului este determinat de peste 12,000 de clienti din Canada. Trambulinele Springfree au primit si ravnitul premiu al juriului care este dat numai unui singur produs pentru inovatie deosebita in comparatie cu celelalte produse.

Premiul international pentru design 2009

Trambulinele Springfree au primit un primit una dintre cele mai distincte premii in categoria design excellent, un premiu international pentru design oferit de sectia de standarde din Australia si de panelul juriului. Toate produsele sunt evaluate in functie de criterii riguroase inclusiv inovatie, All entries are evaluated against rigorous criteria including innovation, aspectul vizual/emotional, functionalitate, calitate si productie, ergonomica si protectie, protectia mediului si prezentare.

Premiul ‘Alegerea Parintelui’ 2009, SUA

Trambulinele Springfree au primit premiul cel mai mare recomandat de Fundatia ‘Alegerea Parintelui’. Premiul ‘Alegerea Parintelui’ este cel mai vechi program non-profit creat pentru a recunoaste calitatea in produsele destinate copiilor.In cei 30+ ani de existenta, Fundatia nu a acordat nici un premiu vreunei trambuline.
De la editori:
“Persoanele care au testat trambuline au avut varste cuprinse intre sase (6) si saizeci si sase (66) ani. Ei au descoperit ca au calitati fizice de care nu stiau, incredere in sine care trebuia re-invigorata si o doza serioasa de distractie cu familia. Daca familia dumneavoastra s-a gandit sa cumpere o trambulina, atunci noi va recomandam sa considerati in modul cel mai serios Springfree.”

Premiul ‘Alegerea Familiei’ 2009, SUA

Trambulinele Springfree se mandresc cu premiul ‘Alegerea Familiei’ din SUA. Magazinul pentru Familie, cea mai mare publicatie a parintilor, este recunoscut ca fiind resursa primordiala pentru a afla care sunt cele mai bune produse si servicii pentru copii si parinti.

Cel mai bun premiu ‘Locul copilului’ 2009, Australia

Springfree™ a primit premiul ‘produs foarte recomandat’ in cadrul celor mai bune premii ‘Locul copilului’ (Kidspot) din Australia. Acest premiu recunoaste cele mai bune produse pentru parinti si copii fiind alese de mame din toata Australia. Cel mai bun premiu reprezinta ceea ce mamele recomanda din produse incluzand accesorii pentru bebelusi, produse pentru mame gravide si cele mai bune jucarii pentru copii.

Cel mai bun premiu 2009, Noua Zeelanda

O initiativa a Institutului de Design din Noua Zeelanda, premiile pentru cel mai bun design este premiul anual acordat excelentei in grafica, spatial, produse si design interactiv.

Girl on a trampoline

Hai sa cunosti Springfree

Sunati-ne la
telefoanele noastre de contact